Drömskor från loppisen 😍

Aspuddens loppis var helt galet i helgen. Så mycket folk och så mycket saker. Jag hade förväntat mig lite mer "fina" saker. Det var tyvärr mycket skräp och extremt mycket barnsaker. Känns som att det blir mer och mer barnsaker på loppisar. Men sen såg jag dom. Ett par assnygga stövlar i en fantastisk brun färg. Jag greppade tag i dom väldigt fort innan någon annan hann före och de kostade lite mer än hundra kronor och sen var dom mina. Det bästa är att de passar perfekt till mina smala vader. Annars har jag alltid haft problem med att hitta stövlar, de är alltid så stora kring vaderna men dessa var perfekta. I går använde jag dom för första gången och wow vad snygga dom är. Jag vet inte vad det är för märke. Kan kika om jag ser något. De ser helt nya ut också. Ett riktigt bra fynd. Plötsligt händer det. 

Jag kan tycka att det är väldigt mysigt att gå på loppisar. Särskilt när man fyndar. Som mina två klänningar från Lindy hop, eller nu. Dessa skor.

Undra om det är någon loppis i helgen kring Stockholmsområdet? Jag skulle själv behöva stå på en loppis och sälja av lite saker men det får bli till våren. 

Glöm inte att sätta ett hjärta på inlägg som ni gillar på min blogg. Det skulle hjälpa mig väldigt mycket. Det är anonymt men gör att jag ser vad ni gillar lite extra. Så glöm inte att try ja på hjärtat i slutet av inlägget. Tack på förhand 🙏
Allmänt | #skor | |
Upp