Folk faller för frestelsen lite för lätt.

Vad trevlig hon verkar den där receptionistan. Och glad. Vilket leende. Och vilka snygga kläder hon har. Henne ska jag flörta med. Till slut går du över gränsen medan din flickvän eller fru väntar på dig där hemma. Ett felsteg som leder till en passion som varar i vadå, några veckor innan den här receptionistan visar sidor som du inte såg tidigare, du tappar intresset. Kanske får du till och med dåligt samvete. Förr eller senare kommer sanningen fram och ditt felsteg får koncekvenser. Inte nog med att du förlorat intresse för receptionistan, du förlorar din tjej som kanske inte var så dum att ha en relation med iaf. Något du struntade i. För vadå? Nyfikenhet? Spänning? Var det värt det? Var det verkligen det?

Jag vill bara förtydliga att detta är ingenting jag råkat ut för men som man hör alltför ofta om tyvärr. Om otrohet, om svin. Både tjejer och killar. Män som ångrar sina felsteg. Tjejer som faller återigen för svin.

Den där receptionistan som jag nämnde, hon har också dåliga sidor. Vi alla har dåliga sidor men som vi inte visar på jobbet. Då håller vi vår fasad. Vi är professionella. Vi ler mycket. Klär oss rätt. Beter oss rätt. Fixar till oss lite extra. Det vi visar är bara en liten del av oss. Men som vissa tror är hela oss och faller för frestelsen och tar sina felsteg. Sen ångrar man sig när man inser vilket misstag man gjort. Mitt kloka råd är. Gör inte misstaget från början. Är du inte kär längre i din partner, så självklart lämna men sumpa inte en bra relation för något tillfälligt. Det är så mycket som ska klaffa för att man ska inleda en relation med någon och det ser man inte på ytan. Jag tycker att folk faller lite för lätt för frestelsen. Se det ni har istället. Kärlek är inte lätt att hitta och om man gillar att vara med andra så varför inte ha en öppen relation då? Jag fattar inte det. Varför krossa hjärtan när man kan hitta någon som vill leva så som du vill leva 🤷 vad är grejen? Är det så spännande att vara otrogen att man vill såra människor?  Vart är samvetet hos vissa typer av människor? Seriöst. 

Jag blir så ledsen över när folk råkar ut för otroheter. Fattar inte ni att ni sårar människor? Dessa människor säger jag bara. 
Allmänt | |
Upp