Julkalender från Sinful

Snart är julen här. Varför inte göra december till en spännande månad där ni utforskar ert sexliv lite mer och kanske provar något nytt? Kanske har ni svårt att bryta gamla mönster och sexlivet har blivit lite tråkigt. Det blir liksom alltid samma sak.


I två år på raken har jag haft en julkalender från Sinful där man får öppna en lucka för varje dag innehållande något som kryddar på ert sexliv ännu mer. Självklart fungerar kalendern även utmärkt om man inte är i en relation med. Leksakerna är i bra kvalitet och spänningen är härlig att känna. Sakerna kan ta dig till helt nya nivåer och få dig att utforska ditt eget sexliv. Det finns både något för han och henne. Att prata om sex är inget jag tycker är jobbigt överhuvudtaget eller att tipsa om sexleksaker. Det är bland det mest naturliga som finns och sex ska både vara något njutningsfullt och även roligt. 

Ibland kan man tyvärr bli låst vid gamla vanor och behöva lite hjälp på traven för att bryta det och då är den här kalendern ett bra sätt att göra det på.


Det finns olika kalendrar att köpa som innehåller 24 saker som får ert sexliv till högre höjder. Överraska din partner med en kalender eller varför inte köpa en till dig själv. Kika in på sidan och hitta just din kalender.
Jag har blivit glatt överraskad av båda dom kalendrarna jag har haft och varit ivrig på att få öppna nästa lucka. 

Låt december månad vara den månaden som stärker attraktionen, lekfullhet och spänningen mellan er och våga testa något nytt. Sex är en stor del i en relation som tyvärr kan hamna i mönster och vanor. Jag hoppas att du blir lika nöjd som jag med min Sinful kalender. Köp er redan i dag. Jag rekommenderar er även att köpa till någon härlig massageolja för att göra det ännu hetare.


Allmänt | #julkalender sinful, #sinful | |
Upp