Visar upp mina klänningar från Glinder

Det var faktiskt först när jag hittade en vacker klänning på en loppis som jag föll för denna 50 - tals och retro stil. Tjejen som jag köpte  klänningarna av tipsade mig om en sida som heter Glinder. När jag kom hem gick jag ivrigt in på sidan och blev kär i alla dessa vackra plagg de hade. Både tröjor, skor, solglasögon, toppar och så klänningar, sagolikt vackra klänningar. Efter att ha bläddrat igenom alla klänningar, helst ville jag ha samtliga så började jag med två klänningar och en vit underkjol (finns i fler färger). Jag hade ju ändå aldrig köpt kläder därifrån.  

Sen kom dagen då jag ivrigt hämtade ut mitt paket och åkte hem och testade klänningarna. Jag tittade på mig själv i spegeln och kunde inte tro det jag såg. Herregud vad vacker jag var. Underkjolen ger ett puff och det rekommenderar jag verkligen att ha. Klänningarna sitter som en smäck och jag älskar även att piffa upp det med strumpbyxor till. Jag bara älskar den här nyfunna stilen. Tänk vad en klänning kan göra. 

Jag har alltid tyckt att denna stil är otroligt kvinnlig och sexig om man får skriva så men jag har inte riktigt vågat tidigare att ens prova den här stilen, det känns som att man måste ha lite attityd, och det har jag långt ifrån. Snarare en liten blyg tönt men även töntar som jag kan bära upp dessa kläder. Kolla bara in den här tönten. Jag är så nöjd med dom här klänningarna och materialet. Hur klänningarna får mig att känna mig kvinnlig och så fin. Ibland måste man våga prova nya stilar.

Allmänt | #glinder | |
Upp