Loppis

Helgerna spenderas verkligen på olika loppisar i Stockholm och ett återkommande fynd på sista tiden har varit skor. Först stövlarna och nu i går hittade jag fyra klackskor, så himla fina, jag tänkte att jag fotar dom i morgon så får ni se. Det är verkligen så mysigt med loppisar och i går var det dags för promenadloppis, vi tog två olika områden och mötte även upp några av mina bästa vänner. Det slutade med att de kom över på lunch middag där min kille lagade otroligt god mat i form av olika kött man kunde välja på i goda såser, till det pommes. Undra vad det blir för loppis nästa vecka? Och vad det blir för fynd då?

Loppis blir bara mer populärt, jag kan inte minnas att det har varit så här poppis förut? Jag hade själv velat stå på loppis men jag har mest kläder att bli av med så nu har jag fyllt två sellpypåsar som är redo att skickas. Jag skulle nog kunna rensa ut en påse till. Så tyvärr kan jag nog inte stå på loppis även om det faktiskt är kul.

Tyvärr, vi som inte är barnfamilj är det mycket barnsaker på loppisar men det är även ett bra tips att hitta presenter för leksaker är dyrt, svindyrt och varför inte hitta saker på loppisar då till barnen i ens liv. Barn bryr sig inte om saker är nytt eller gammalt, vad saker kostar. Det är ju tanken som räknas.


Allmänt | |
Upp