Nya knoppar till köket?

Jag minns när jag hade köpt hus för några år sedan. Allt var sprillans nytt men det var rätt så opersonligt eller det var väldigt opersonligt om jag ska vara helt ärlig. Jag ville framförallt ändra köksknopparna till något annat. Jag var inte alls nöjd med dom vi hade. Nu blev det aldrig så att vi hann göra det innan jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut.

Men, att ändra saker som tex knoppar, handtag och dylikt gör mer än vad man tror och ändrar om ett helt kök. Eller en möbel. Och inte är det dyrt heller. Det krävs så lite som gör så mycket för helhetsintrycket och för att få ett rum mer personligt.

Jag älskar själv att skapa något personligt utifrån något som redan finns. Så går ni i tankar på att ändra om hela köket. Tänk till en gång extra. Kanske räcker det med att bara ändra köksknopparna. Oftast gör det bara det.

Nu när jag tittar mig åt vänster och kikar in i köket så känns det rätt så tråkigt och inte alls personligt. Jag tror att köksknopparna kommer att ryka rätt så fort. Kanske blir det några i trä eller i mässing. Det skulle passa jättebra in.

Allmänt | |
Upp