Överraskning 🤩🥳

Vilken helg. Den har varit helt fantastisk på alla sätt och vis och inte minst i lördags då vi överraskade en av mina absolut bästa vänner som fyllde jämt. Vi var nästan tjugo personer som samlades på Fonduboden på Odenplan för att överraska vår vän. Jag och min pojkvän var där ca en timme tidigare och fixade lite. Vi hade ett helt eget rum vilket var trevligt. Sedan kom alla hennes vänner en stund innan vår huvudperson kom.

När hon klev in sjöng vi och tårar av glädje fyllde hennes ögon. Så fint att se.

Maten var riktigt god och upplägget perfekt. De flesta tog köttfondun (kyckling, nötkött, fläskytterfile) och till det fick vi massvis med goda såser, grönsaker och pommes eller bakpotatis, jag som älskar bakpotatis valde såklart det. Maten fylldes på när man bad om det vilket inte kostade något extra. Vi åt i några timmar och var mätta och belåtna efteråt.

Vi avslutade kvällen på Tranan på Odenplan där det blev fika och presentöppning. 

Har ni inte varit på fonduboden ännu kan jag varmt rekommendera er att äta där. Förutom köttfondu har dom fisk och skaldjursfondu, ostfondu och även vegetarisk fondu. Något för alla med andra ord. Och givetvis efterrätt. 

En så himla mysig kväll i goda vänners sällskap. Jag är så glad för dessa människor i mitt liv. Det är jag verkligen. 

Innan middagen strosade jag och killen runt i stan. Vi tog en promenad sedan till fonduboden från Hötorget vilket var mysigt. Älskar Stockholm.



Allmänt, Restauranger | #fonduboden, #fonduboden odenplan | |
Upp