Söder, loppis, pinchos och goda drinkar

Den här helgen har varit så himla mysig på alla sätt och vis. Den började på fredagen, jag älskar fredagar. Bästa dagen på hela veckan. Den spenderades med två av mina bästa vänner. Vi köpte med oss lunch, sushi och åkte hem till min guddotter och hennes storebror på två år. Så det blev en hel del lek och läsa bok för min del men också mysiga vuxensamtal. En perfekt dag helt enkelt.

På lördagen drog jag och killen in till Södermalm för att gå på loppis. Det var inte den bästa loppisen tyvärr och jag blev lite besviken men bestämde mig för att det inte skulle ta över utan gjorde dagen riktigt mysig iaf. Vi tog en promenad i Tantolunden och satte oss på ett berg och bara pratade, länge. Vädret var riktigt varmt och jag njöt av att bara vara. En sån där perfekt höstdag.


På kvällen mötte vi upp lite vänner och käkade middag tillsammans. Det blev Pinchos på Folkungagatan. Jag tycker ändå att de har ett roligt konsept och väldigt god mat. De har även riktigt goda alkoholfria drinkar, jag tog en smak med jordgubbe och mynta som var riktigt god. Sen har dom även väldigt goda popcorn också som man får som en liten välkomstgest. 


På söndagen blev det först massor av mys framför Heder, en väldigt bra serie enligt mig. Efter det blev det lite fix innan vi hamnade framför tvn och spelade Super Mario vilket var väldigt roligt. En helg fylld med massor av skratt och mysiga stunder med andra ord.

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop ett samarbete som kommer upp här på bloggen om en stund. Tänkte göra det innan Albert kommer hem från sina dagar med sin husse. Jag saknar mitt lilla troll. 

Allmänt | |
Upp