10 oattraktiva saker

och härmar andra. Både i klädstil och i attityd.

4. Skryt.

Visst ska man få berätta om något man har köpt eller gjort. Men inte så att det blir till skryt. Attityden gör att skryter bara blir, ja skrytigt...

5. Otrohet.

Folk som går bakom ryggen och är otrogna på ett eller annat sätt. Det är bland de mest oattraktiva som finns. Jag skulle aldrig kunna vara otrogen och jag skulle aldrig kunna förlåta en otrohet heller. Jag tycker att otrohet säger mycket om en människa och jag vill inte ha en person i mitt liv som inte kan hålla sina fingrar borta från andra.

6. Rökning.

Jag skulle aldrig kunna vara med någon som röker. Jag tycker att det luktar så vidrigt, både i hemmet, kläder och i andedräkt. Jag vill inte vara en passiv rökare i en relation. Ursh.

7. Korta människor.

Ta det inte på fel sätt nu utan läs vad jag skriver om det först. Jag är en lång tjej på hela 174 cm och jag skulle inte kunna vara med en kille som är kortare än jag. Jag tycker att det är attraktivt när killen är längre. Så är det bara. Alla har vi olika smak , och tur är väl det.

8. Att inte kunna prata om känslor.

Oj vad svårt det är att hitta en kille man kan prata med om känslor. Jag behöver en kille som kan prata om allt, djupa saker, känslor bland annat. Tur jag hittade min kille 🤗

9. Skulder.

Kanske låter det hårt? Men jag vill ha en man som har koll på sin ekonomi. Som inte har satt sig i skuldträsket. Som är ren hos kronofogden och som har bra hand om pengar. Undantag är bolån såklart.

10. Droger och alkohol.

Jag skulle aldrig kunna vara med någon som tar droger. Aldrig. Jag har själv aldrig tagit någon drog och för mig är det helt uteslutet. Vilken drog det än är. Och sen att inte kunna hantera alkohol, bli full som ett *** , inte kunna sin gräns, inte kunna säga stopp när man fått i sig lite mycket, och att inte kunna bete sig. Så jävla oattraktivt.

Vad tycker du är oattraktivt hos människor?

Allmänt | |
Upp