avgiftshöjningar

Ska jag ta gnället först så har jag det gjort? Det är en minst sagt rörig värld vi lever i och jag är trött på dessa människor som sitter i makten och tar ut sin aggression genom att kriga. Varför stoppar ingen det? . Nu är det gnället gjort. Dags för nästa. Räntan stiger och tyvärr även en avgiftshöjning med hela 25 %... Det är galet.. Man har samma lön men allt runt om höjs, avsevärt. Och det är ingen ide att sälja i dessa tider. Kul. Jävligt kul. Hur är det för er som bor i hyresrätter? Höjs det mycket för er med? Hur klarar ni er som är ensamstående? Så jävla tråkigt att det blir så dyrt att bo...

God morgon fantastiska lördag och er mina läsare. Hoppas att allt är bra med er. Jag har precis kommit in från en morgonpromenad med Albert som blir här i helgen vilket är mysigt. Annars brukar han vara med sin husse på helger. Det är också något som är skönt med delad vårdnad, att man alltid har hundvakt. Man blir lätt "låst" med hund men jag känner inte av det alls. Livet med Albert är helt underbart. Han är liksom, mitt barn eftersom att jag inte vill ha "riktiga" barn.

Får se vad denna dag har att erbjuda. Inga planer alls för en gångs skull. Imorgon däremot är vi sugna på att gå på loppis och sedan blir det nog middag med vänner. Det blir en mysig helg. Hade jag inte haft Albert i helgen hade jag nog bara stannat inne i pyjamas och sockor hela dagen och myst.

Ha en fin lördag 🙏

Allmänt | |
Upp