cravings

đŸ˜±) i förra veckan hade jag ingen matlust alls pĂ„ tvĂ„ dagar och efter det började dessa cravings. Mat Ă€r det enda jag tĂ€nker pĂ„. Rostad lĂ„ngfranska med smör och ost pĂ„, till det ett kallt glas oboy eller varm choklad đŸ€€ eller en Billys panpizza med ost och skinka. Fiskpinnar med potatismos (det stĂ€llde jag mig och lagade igĂ„r, herregud vad fort jag Ă„t upp det) pannkakor har jag varit sugen pĂ„ bra lĂ€nge. Hemlagade köttbullar med potatis, brunsĂ„s och lingonsylt đŸ€€đŸ˜‹ fast jag har Ă€ven varit sugen pĂ„ mat över lag. Mycket indiskt, tandoorikyckling đŸ€€ och i dag kan jag inte sluta tĂ€nka pĂ„ hur gott det vore med en tikka masala med ris. Och nĂ„got jag mĂ„ste lĂ€ra mig att göra egen Ă€r sushi. Fyfan vad gott med hemlagad sushi, eller hemlagad guacemole med tortilla (en stor favorit för mig). Jag har riktiga mat cravings.... Galet! TĂ€nk er att doppa en rostmacka( helst ska det vara skurna som trianglar och doppa det i choklad, kall eller varm) hur gott.. Nyss fick jag ett sug efter massor av morötter (skalade sex stycken) och la in dom i ugnen med olja och salt.. Det var sĂ„ gott.

Nog pratar om mat nu, jag blir bara hungrig. Och jag kan inte slÀppa den sjukt goda chokladbollen inne pÄ Vivels konditori pÄ RingvÀgen precis nedanför Södersjukhuset. TIPS!!!!!

Älskade att Ă€ta mellis efter skolan. Mhm jag ska nog göra mig en kopp varm choklad och svara pĂ„ lite mejl nu. Återkommer vad det blev för middag sen.

AllmÀnt | |
Upp