Ett nytt blad vänds

Nu har jag gjort det. Nu har jag tagit steget till att blogga på en helt ny bloggplattform. Jag behövde något nytt även om de flesta gamla inläggen följde med på resan.

Då börjar vi på det nya kapitlet. Ny vänder jag blad och det känns spännande. Jag är redo. Nikys.se finns kvar. Än så länge men nu är min nya blogg www.niczole.com och jag hoppas såklart att ni följer med mig till den nya bloggen. Namnet var skitsvårt att komma på, det tog flera dagar. Namnet är personligt, det är mitt namn med en liten tvist, mitt mellannamn är med ungersk stavning så jag tog bokstaven z från det.

Mitt namn är Nicole, men jag kallas för Nicki. Det är det folk har kallat mig hela mitt liv. Jag älskar båda namnen. Min största passion här i livet är att skriva och det har varit min passion sedan den dagen då jag skrev mitt allra första ord. Här får ni följa med i en del av min vardag, långt ifrån allt men samtidigt mycket. Ni får även följa med på resor, mina tankar och åsikter, min passion för kärlek plus mycket mer. Nu börjar den nya bloggen och det är härifrån vi hörs från och med nu. Jag är så taggad på detta.

Allmänt | |
Upp