frukost vid havet

Det var en vacker morgon jag vaknade upp till i morse, himlen var blå och solens strålar värmde mig. Jag älskar att överraska och hitta på saker så jag packade en ryggsäck fylld med mackor med skinka och ost, jag kokade kaffe till min pojkvän och gjorde varm choklad till mig själv, sedan tog vi bilen som vi lånade från i går och åkte ut till havet och åt frukost. Det var så gott att äta där och ha utsikt över ett glittrande men dock blåsigt hav. Det var lite kyliga vindar men det gjorde ingenting. Jag njöt för fullt och allt smakade så gott. Det var en morgon helt i min smak. Jag kunde inte sluta drömma om att någon gång ha ett hus med en sån här utsikt från sovrummet varje dag.

I går kväll bjöd min pojkvän min familj på middag, det blev thaikyckling och ris och alla blev imponerad över hur duktig han är i köket och hur bortskämd jag är med god mat. Vi hade en väldigt trevlig kväll. Vi brukar försöka att ses (svårt att få ihop det med alla mina syskon, men en kom på middag iaf) under alla helgona helgen. Vi hade tidigare på eftermiddagen tänt ljus för min mamma och ätit pepparkakor och varm choklad som kyrkan bjöd på. Det blev en bra dag fast den var tung. Allt blir så himla påmint. En person kommer alltid att fattas oss.

Så helgen har varit otroligt bra ändå. Efter frukosten i morse tog jag en mysig promenad med min styvmor, hon är så himla underbar, jag är så glad över att hon och hennes son (min styvbror) finns i våra liv.

Resten av kvällen blir mys i soffan framför dokumentären " surviving a serial killer".

Jag hoppas att ni också har haft en bra helg.

Allmänt | |
Upp