helgen

lken mysig helg vi har haft och även om denna dag är grå och trist så är jag på strålande humör och har fått mycket jobb gjort.

I lördags stod vi på loppis tillsammans med mina vänner, det kom inte så jättemånga förbi och vi fick inte mycket sålt men vi hade så jäkla kul, det var liksom en heldag full med skratt, så det gjorde inte så mycket att vi inte fick nått sålt. Att bara vara med dessa människor gör mig så lycklig.

På kvällen beställde vi skräpmatsbuffe, pizza, räkpasta med avokado, kycklingspett med ris plus lite annat. Jag kan säga att det räckte till dagen efter. Fyfan vad mätt man blev. Haha.

I går träffade vi bådas familjer, först blev det fikamys med killens familj där det bjöds på kladdkaka och glass och hemlagad saft. Efter det var det dags för middag hos min familj där min kille fick introduceras för vår indiska mat som jag är uppväxt med. Kofta korma stod på menyn. Det var så mysigt att alla syskonen även var med, trots att några har flyttat hemifrån. Har saknat dom stunderna när vi alla är samlade hemma i mitt barndomshem. Som om man fortfarande bodde hemma.

En helg fylld med människor som jag tycker om och inspireras av. Jag hoppas att det finns någon människa där ute som inspireras av mig också.

Jag hoppas att ni också har haft en fin helg 🌼

Allmänt | |
Upp