magisk helg

Jag vill bara börja med att säga tack. Tack till alla fantastiska människor jag har i mitt liv, jag är så otroligt tacksam för er. Wow, jag har verkligen så grymma människor runt mig, mina nära, min innersta krets.

Jag sitter just nu på önh när jag skriver detta blogginlägg. Jag ringde klockan sju på morgonen och fick tid om en halvtimme. Alltså halv tolv. En avbokad tid. Nu hoppas jag att jag får bukt med mina bihålor. Tredje omgången detta år.

I lördags var vi på barnkalas vilket var otroligt roligt och det bjöds på så god fika, jag hade svårt att sluta äta den hemlagade rulltårtan. Jag fastnade i ett författarsamtal med en tjej som kunde läsa mig så bra, hur fantastiskt det skulle vara att sitta i en stuga i skärgården och bara skriva en massa, dag som kväll med utsikt över havet. Det hade varit en dröm. På kvällen hade jag ett otroligt sug efter indisk mat så jag ställde mig och lagade tandoorikyckling till mig och killen och jag njöt av varenda tugga. Jag fick riktig cravings. Och jag är inte gravid, och jag har fortfarande inge sug på barn alls. Jag älskar de stunder med barnen i min närhet, men det är så skönt att inte ha egna barn.

På söndagen mötte vi upp mina bästa vänner och gick på loppis tillsammans, det blev lite fynd som vanligt, men inga skor. Jag hittade lite pussel till min ena guddotter, ett kakfat, en burk och en buddah figur. Väldigt nöjd med fynden.

På kvällen åkte vi in till en mangolisk restaurang vid t centralen och när jag såg deras buffe var det som att jag hamnade i himlen. Vilken grym sushi men även den friterade maten. Mmm. Glassbuffen var liten men riktigt god den med. Vi var ett stort sällskap på tio personer som käkade middag tillsammans, det var en riktigt mysig kväll och ett fantastiskt avslut på denna helg.

Allmänt | |
Upp