morgondejt

Varför går man inte på dejt tidigt på morgonen eller upptäcker Stockholm vid en soluppgång? Okej jag kan förstå om man verkligen har tider att passa men har man lite flextider, så varför inte ta en härlig dejt på morgonen?

Jag har ett mysigt tips om man kan ha sin dejt på morgonen, oavsett om det är en ny person, det kanske till och med är den första dejten eller personen man har haft förhållande med länge, det är även viktigt att ha dejtnights eller dejtmornings om man redan är ett par. Även om man har varit tillsammans i tjugo år. Hur det än ligger till så kommer här mitt tips. Mitt tips är att köpa med sig en god frukost, finns massor av mysiga cafeer som öppnar klockan 07.00 . Vivels konditori ligger i närheten av Tantolunden. Och det är just Tanto jag vill tipsa om. Högst upp på kullen kan ni få se en magisk utsikt, speciellt i soluppgången. Det finns bänkar att sitta på. Glöm inte sittunderlag och filt nu när det är kallare ute. Sen strosa runt bland kolonilotterna och bara prata, lär känna varandra. På djupet. Jag och min kille gjorde denna dejt två gånger i somras vilket var otroligt mysigt. Jag fick verkligen visa honom vart jag är uppväxt. Vart jag spenderade en tredjedel av mitt liv, mina tio första år i livet. Där jag lekte som liten, dit jag brukade cykla på min gnisslande röda gamla cykel. Jag bodde precis mittemot Tantolunden. Men jag är även uppväxt precis vid Mariatorget. Hur som helst så är Tanto den perfekta morgondejten. Den lummiga naturen, speciellt nu på hösten och löven fortfarande finns på träden men också som ett tjockt täcke på marken och krispar härligt när man går. Att gå runt där känns som att gå i central park i New York. Ja lite iaf. Upplev livets skönheter och ta till vara på ert liv på bästa sätt. Sätt lite guldkanter i vardagen, dejta varandra. Mys. Hösten är helt otrolig 🍂

Södermalm förtrollar en och är en perfekt plats för att skapa kärlek och magi på.

Min och Alberts morgon började med nästan en mil runt på söder vilket var så härligt. Jag gick där med musik i öronen och log tacksamt. Mössan var på och den friska luften sträckte sig ner i lungorna på mig. Jag gick och jag gick och jag gick. Självklart blev det en chokladboll inne på Vivels. Den är så god. Att börja morgonen tidigt med en två timmars promenad, komma hem och upptäcka att det foetfarande är morgon är den perfekta starten. Jag älskar det. Jag älskar att gå upp tidigt och faktiskt ta vara på hela dagen. Från tidig morgon till senare kväll.

Allmänt | |
Upp