tokförälskad

ar ni någon gång bara blivit sådär tokförälskad i ett klädesplagg att ni bara måste ha det? Ni styr stegen dit, greppar tag om denna fantastiska skönhet, går mot provrummet och tittar på er själva i spegeln och tänker "wow, fyfan vad snygg jag är i den här jackan" . Så var det för mig i går, jag var så nöjd med mitt köp som dessutom var på rea så inte ens 400 kr kostade den här jackan som jag bara älskar (se bilder nedan). Den sitter som en smäck.

Jag har länge letat efter en ljus lite kortare kappa och nu äntligen fann jag den.

Jag har faktiskt börjat rensa rejält i min garderob. Två stora proppfulla påsar är inskickade till sellpy, en tredje kan fyllas men avaktar lite då jag ska stå på loppis snart och sälja vilket ska bli skitkul. Hoppas vi ses där.

När jag är klar med min garderob tänker jag inte ha så mycket kläder kvar. Men de kläderna jag väl har kvar ska vara noggrann utvalda, jag ska ha en bra bas helt enkelt.

När man ser kläder på tex modeller, influencers, folk på stan tänker man, "Shit vilka snygga kläder, dessa vill jag ha" men man får inte glömma bort att ett plagg kan sitta jättesnyggt på en person men det betyder inte att det ser exakt ut så på dig, bli inte besviken om så är fallet. Den kanske inte alls sitter bra på dig men du köper den ändå för att du tyckte att plagget i sig är snyggt. Tänk istället på att köpa kläder som sitter snyggt på just Din kropp. Utgå från Din kropp, våga testa nya kläder, satsa på en skitsnygg bas i garderoben, med basen kommer du långt när du sedan stylar dig. Målet är en garderob som är luftig, där du alltid hittar något att sätta på dig, där varje plagg är vald med omsorg och inte ha överdrivet med kläder. Om du har överdrivet med kläder har du tänkt fel och förmodligen går du in i garderoben och inte har någonting att sätta på dig. Känner du igen det? Tro mig, jag har varit där också. När allt bara ligger huller om buller, prislappar är kvar, du har haft ett plagg en gång och sedan tröttnat, plagget ligger kvar i flera år utan att du har haft det på dig det sedan sist.

Mitt rensande fortsätter och förhoppningsvis så får jag en del såld på loppisen. Ut med massor av gammalt och in med få nya genomtänkta basplagg som är tidlösa.

Hur ser er garderob ut? I min garderob är det mycket jordnära färger, få färgklickar, mycket skjortor och kjolar, några finbyxor, få jeans, en del tights och enklare baströjor och linnen. Jag har även en hel del retroklänningar och några få partyklänningar.

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag iväg på ett veterinärbesök där prover ska tas på min hunds knöl som han har på ryggen. Jag längtar till provsvaren kommer... Och jag hoppas innerligt att det inte äf en farlig knöl.

Allmänt | |
Upp