En bättre fredag ❤️

I går var jag i väg på tjejkväll tillsammans med bästa vänner och mina gudbarn. Vi käkade tacos, det är fan bland det godaste som finns. Sitta i timmar och bara snacka och äta massor. Guldkorn i livet. Måste äta det oftare. Så vem vill äta tacos med mig nästa fredag? Och fredagen därpå? Och fredagen efter det? 

Jag lekte av mig och kramades och pussades med barnen och det slutade med att jag fick läsa saga och natta den ena. Alltså hur mysigt. Jag får ofta frågan "varför vill du inte ha barn" och "har du någon gång velat ha barn" och jag tänkte skriva ihop ett inlägg om det lite senare i dag och svara på frågor en frivillig barnlös tjej får och mina tankar kring barn. 

Kvällen fortsatte med godis och massor av tjejsnack innan vi satte oss på bussen, skiljdes åt och kom hem ❤️ en sån där perfekt fredag som avslutas med ett leende på läpparna som håller i sig.

Jag vaknade för ett tag sedan. Tidigt som vanligt. Tog en dusch, satte på mig en ansiktsmask och kröp ner i sängen igen. Det är bland det bästa som finns. Vädret känns inte så lockande, hunden är hos husse så det slutar nog med att jag stannar i sängen hela dagen. 

Önskar er en mysig lördag 🌻

Allmänt | |
Upp