En sån där otrolig tacksamhet ❤️😭

Vaknade upp till ett typiskt aprilskämtväder i morse. Det snöar, det blåser kallt, det är grått. Jag som senast i lördags tänkte hänga in vinterjackan och börja använda lite tunnare kläder. Tur att jag inte gjorde det. 

Den här påskhelgen har bestått av jobb. Jag vill bara än en gång skriva hur fantastiska kollegor jag har. Lyllo mig alltså 🥰 🙏 fantastisk helg med andra ord. 

Mellan varven har jag ätit chokladägg, jag har gått långa promenader i skogen med och utan vänner, med hundkompisar och utan. Med massor av rättegångspoddar i öronen, njutit av ögonblicken då våren visade sig från sin bästa sida och solens strålar värmde så där perfekt. Inte för varmt, eller för kallt. Precis lagom. Jag har fått hem nya somriga stödstrumpor till jobbet. Jag har lekt med mina gudbarn och pussat och kramat på dom massor. Albert har fått godis från sitt påskägg varje dag innehållande massor av hundgodis. Benen fick dock inte plats. Och sen har jag ätit så god mat. 

Tack. Tack för denna perfekta påskhelg alla inblandade, tack livet för mitt jobb, kollegor, vänner och familj ❤️ för min fantastiska pudel som är så jäkla grym med människor. Fyfan vad jag bara är så tacksam. För ALLT jag HAR. TACK 🙏🙏🙏😭 verkligen, från botten av mitt hjärta. Tack för allt jag har här i livet ❤️ och även hade. 

Tack min saknade ängel där uppe i himlen för att du har gjort mig till den jag är idag och alla dessa känslor. Det kan vara skrämmande att höra att livet inte är för evigt. Men samtidigt, när man förstår vikten i att ta vara på livets alla stunder ser man också på livet med helt nya ögon och börjar att värdesätta det annorlunda. Börjar värdesätta tiden. Jag har alltid varit en otroligt levnadsglad tjej som älskar livet. Men nu är det som att jag ser livet och människor klarare än någonsin. 

Lite svårt att förklara. Men man blir så tacksam och ser det man verkligen har. Och jag kan ju inte sluta att visa den tacksamheten 😏


Allmänt | |
Upp