Lägenhetsbesök 🥰

I går var jag fast besluten att jag och Albert skulle ta bussen till Hammarby sjöstad och gå där på promenad för att sedan möta upp min bror efter jobbet. Oavsett väder. Albert tyckte att det var kul med snöovädret. Jag kunde knappt se, jag halkade och slog i rumpan och ryggen, jag frös och hade istappar i håret, jag hade mascara i hela ansiktet. Men det var mysigt. Jättemysigt. Härligt vårväder 🤣🥶 vi gick förbi massor av favoritmatställen. Tapas Marina, tezukuri sushi, texas longhorn, pinchos och jag bara kände hur magen kurrade varje gång vi såg ett nytt matställe. 

Sedan mötte vi upp min bror, satte oss i rusningen på både spårvagn och tunnelbana. 

Sen kom vi fram till en lägenhet. Min nya lägenhet, nej, skojade bara. Vi kom fram till min brors nyköpta lägenhet som han fick nycklarna till i går så vi var där och kikade och mötte upp hantverkare för renovering så vi planerade lite sånt. Kollade hur man ska möblera m.m.

Min älskade bror sa även"shit, nu är jag verkligen vuxen och har hantverkare och så i MIN lägenhet". Sötnos. Ja att flytta hemifrån är ett av de största stegen in i vuxenvärlden och välbehövligt. Jag var också 21 år när jag flyttade hemifrån. När jag flög ur boet för första gången. Det är nästan 20 år sedan. Mina syskon är sladdisar och fortfarande bara tonåringar och unga vuxna så nu börjar en efter en av dom flyga ur boet och skapa sina egna liv. Jag som älskar att komma hem till familjen, när alla är där. Alla syskonen. Mina småttingar. Nu skriver dom egna kapitel i sina liv. 

Stort grattis bror till din egna lägenhet. Den är så fin med en magisk utsikt över stan 🥳 så himla glad för din skull. Tack för att den här tanteluringen får vara med på ett hörn 🙏🥰

Stanna tiden lite grann. Allmänt | |
Upp