Måste få gnälla av mig lite...

God morgon mina läsare !

Jag gick upp halv fem i morse för att gå ut med Albert på en långpromenad innan jag skulle iväg till läkaren. Okej, nu var jag bara borta från honom i två timmar totalt men ville ändå trötta ut honom. 

Läkarbesöket då. Det gick väl som vanligt de senaste månaderna. Mina levervärden är sämre och nu har jag fått tid på ett sjukhus hos en specialistläkare inom levern och jag ska dit redan om någon vecka. Jag fick tid väldigt fort vilket är skönt. 

Men. Mitt knä pajade för några veckor sedan, så jag passade på att ta upp det och det var både svullet och vätskefyllt. MEN. Jag får tyvärr inte äta några värktabletter eller andra tabletter för knät pga mina levervärden. Ingenting. Så det är bara att bita ihop. Jag har en hög smärttröskel och tar i princip aldrig läkemedel men att veta att jag inte får ta någonting pga min lever nu känns lite. Lägligt, extremt lägligt. Nä nu har jag gnällt lite för mycket. Det är vad det är. 

Så ligger det till. Fortsättning följer...

Nu väntar jag på ett kronofogdmöte ang min huvudman. Sen har jag lite andra myndigheter att ringa innan jag ska iväg till jobbet. Jag har även hunnit med att storhandla denna måndagsmorgon. En effektiv morgon vilket känns bra. Betat av många saker på att göra listan. 

Jag har bokat tid för Albert hos veterinären också, och fick tid redan imorgon bitti. Det kommer bland annat att tas ett vävnadsprov. Min lilla älskling. 

Önskar er en fin måndag. Kram 
Allmänt | |
Upp