När ska något hända????

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg men dagarna har gått i ett. Efter jobbet har jag varit ute och räddat grodor. Jag är volontär på djurens ö sedan fyra år tillbaka och i tre dagar på kvällarna har jag och några till varit ute och hjälpt grodor till en tryggare plats. Till en damm de vill till men som de tyvärr måste passera bilvägar för att komma till. Första kvällen var det galet många. Ca 400. Tyvärr miste två livet. Totalt miste tre grodor livet men i går var det en bra kväll. Jag lyckades rädda alla. Som jag sprang där och flyttade grodorna till dammen. Herregud vilken känsla det var att kunna rädda alla. Jag ställer så sjukt höga krav på mig själv i alla lägen och först i går var jag nöjd med min insats. Tack alla som skrivit och även kommit fram, era kommentarer värmer otroligt mycket 🌻

En av mina absolut största intressen i livet är att hjälpa både människor och djur till ett bättre liv, till ett bättre mående. 

Och tyvärr känner inte alla empati. Fyfan vad hemskt med den 38 årige pappan som förlorade sitt liv i går för att han sa till ett gäng... Och blev skjuten i huvudet framför sin 12 årige son. Alltså jag kan inte förstå hur onda människor det finns där ute. Kan inte bara en jävla ö i världen bli en kriminell ö där alla dessa sjuka människor kan kriga mot och med varandra, döda varandra, förstöra varandras liv, sälja massa droger och skit hela dagarna. m.m.m.m.m.m.m.m.m så kan vi i resten av världen få leva i fred och harmoni. Få ha ett bra liv, bygga upp oss själva och vara bra människor. Jag är så jävla trött på det här... Varför vill man inte ha ett bra liv. Herregud alltså... Det händer för fan inget i samhället. Det blir liksom bara.. Värre... överfulla fängelser. Som kostar. Som vi betalar.. ska vi bekosta att bygga fler nu eftersom allt fler väljer den vägen?? 

En jävla ö. Där folk som väljer ett kriminellt liv kan leva bäst sjutton dom vill. Sina jävla val. 

Förlåt men jag börjar tröttna på detta. Jag gör verkligen det... Vilka människor det finns!!! 


Allmänt | |
Upp