Pirr i magen đŸ€­

Den hÀr veckan bara flyger fram. SÀger jag nÀr det bara Àr tisdag. I söndags hÀmtade husse och bonusmatte Albert och min hundfria vecka startade med ett kvÀllspass pÄ jobbet. Och nÀr det fortfarande Àr ljust ute nÀr man slutar, dÄ blir man glad. Men det kunde ha varit lite varmare. Vart Àr vÄren? För ett Är sedan förlÀngde jag vÄren med att vara i Rom i nÀstan en vecka men det var dÄ det. Och det var helt magiskt.

I gĂ„r hĂ€mtade en vĂ€ninna mig och sen Ă„kte vi till affĂ€ren och köpte gofika och festisar och sedan Ă„kte vi och överraskade en gammal kund vi hade pĂ„ hemtjĂ€nsten. Älskar att överraska och göra andra mĂ€nniskor glada. Det var hur mysigt som helst och hennes minne Ă€r otroligt. Vi pratade gamla minnen och fikade innan vi Ă„kte vidare för lunch och tjejsnack. 

Efter det tog jag en nap innan min bĂ€sta vĂ€n hĂ€mtade upp mig och sĂ„ Ă„kte vi till Sickla för lite shopping. Jag köpte mina favoritprodukter frĂ„n Rituals. Efter det kĂ€kade vi middag ihop och bara snackade en massa. Vilken fantastisk mĂ„ndag. 

Jag ska alldeles straxt ta en dusch och gĂ„ till jobbet för möte och lite sĂ„nt vilket ska bli intressant. Och middag pĂ„ det med mina fina kollegor. Hur mysigt 😍

Hur kan man vara sĂ„ hĂ€r pirrig i magen över att gĂ„ till jobbet. DĂ„ har man verkligen hittat rĂ€tt plats đŸ„° samma kĂ€nsla hade jag pĂ„ mitt gamla jobb ocksĂ„. Fasiken vad jag Ă€r tacksam. Igen. Som vanligt. Hur kan man kĂ€nna sĂ„ hĂ€r mycket tacksamhet? 

Jag avslutar med att sĂ€ga att jag lĂ€ngtar galet mycket till fredag. Men mer om det dĂ„. Och med det sagt önskar jag er en fantastisk tisdag. Ta hand om er. Kram 


AllmÀnt | |
Upp