Tre veckor, sju öar, minnen för livet 🌻

Jag önskar att någon hade sagt till mig "Nicci, åk på öluff i Grekland" så nu säger jag det till er mina fina läsare. Åk på öluff i Grekland. I minst tre veckor, helst i fyra veckor. Eller mer. Jag gjorde min första och enda sådan resa år 2019 och herreguuuuuud vad jag saknar dessa tre veckor, vill leva om dom igen, om och om och om igen. Sån fantastisk resa med de perfekta personerna att resa med. 

Att planera, längta, uppleva, utforska, se, all kärlek, värme, maten, äventyret. Ja allt.

Att inte veta vilken ö som blir nästa ö, spänningen över det som väntar. Våga. 

Vår resa började till Aten, det var bokat då vi landade där. Jag minns inte i hur många dagar vi stannade på varje ö sen, men öarna vi hade förbokat var Kreta ovh Santorini. Kreta för att det var där resan avslutades, där vi flög hem ifrån. Santorini dels för att vi bokade på min väns hotell, dels är Santorini väldigt populärt. Men allt därimellan tog vi bara spontant. 

Mycket båt, buss och all fascination, stavas det så? Jag orkar inte kolla upp det. Hur som helst. Alla öar hade sina magiska platser och alla öar var så olika. 

Vi landade som sagt i Aten. Tog båten till Paros. Eller var det Naxos först? Någon av dom, efter Paros åkte vi till miniön Antiparos. Efter det var tanken Milos, som vi bestämde på plats, men som vi tyvärr inte hittade ett boende på. Så istället tog vi ön Ios. Partyön. Men under lågsäsonen var det helt AMAZING. Dock mycket bin. Efter det åkte vi till Santorini och avslutade med Kreta. Sju platser totalt på tre veckor. Sju platser som alla har varsin plats i mitt hjärta. Sju platser som var helt perfekta. Så himla fina minnen. Minnen jag om igen upplever inom mig. 

Tre veckor, sju öar, minnen för livet ❤️

Så åk på öluff i Grekland. Det är bland det absolut bästa jag gjort i mitt liv. Har ni gjort någon öluff i Grekland? Och isåfall, vilka öar? 🥰 


Allmänt, Resa till Öar i Grekland 2019 | #grekland, #öluff, #öluff i grekland | |
Upp