Det slutar med oss

I går hade jag och min lillasyster en heldag tillsammans, från morgon till kväll. Vi startade dagen med en långpromenad på söder, pulsen där är precis lagom. Jag visade henne där jag är uppväxt, vart jag lekte som barn m.m sedan käkade vi lunch på sushibar som ligger i närheten av polisstationen och garnskylten. Litet mysigt ställe med jättegod sushi, jag har ätit där förut.

Sedan gick vi till mitt favoritcafe som har gudomliga chokladbollar, men, tyvärr hade stället bytt ägare och sortiment. Sån besvikelse. 

Jäklar vad dyrt det är att fika. Herregud. 

Vi lämnade av Albert hos min familj sedan medan jag och syster fortsatte våran dag med shopping innan vi skulle se filmen Det slutar med oss på bio. Det var så länge sedan jag var på bio, det är något jag älskar att göra och gick på bio 1-2 dagar i veckan förut. 

Filmen var otrolig. Syster sa efteråt att det verkligen var en Nicci film, och det var det. Jag var tvungen att samla mig lite efteråt. Stark och känslomässig film som jag starkt kan rekommendera er att se ❤️

Vi satt länge och pratade om filmen efteråt och även om andra djupa saker. Jag och Albert sov över hos min familj vilket var mysigt. Vi har redan varit ute på en långpromenad i den rofyllda miljön nu på morgonen, här, där jag är uppväxt sedan jag var tio år gammal. 

Nu har jag krypit ner i sängen igen och väntar på att syster ska vakna så att vi kan göra toast 🤤

Önskar er en jättemysig torsdag. Kram 🌻




Allmänt | |
Upp