Livet ❤️

God morgon mina läsare 🌻

Dagarna går med en himlans fart och vardagen är tillbaka vilket känns bra. Rutiner, kollegor, jobb, familj, varannan vecka med Albert, mysiga helger i goda vänners sällskap. Livet.

I torsdags åt jag lunch med fina kollegor som har blivit nära vänner, det blev en långlunch på tre timmar vilket var supermysigt och jag åt äntligen pizza som jag har cravat länge nu 🤤 efter lunchen gick jag till jobbet för ett kvällspass.

I går jobbade jag hemifrån en stund innan jag tog helg och spenderade resten av dagen i sängen med seriemaraton, så mysigt. Och i dag ska jag på barnkalas vilket ska bli kul. Paketet är inslaget, och jag har några timmar på mig nu innan jag ska iväg. Och den eviga frågan, vad ska man ha på sig? 🤔

Om två veckor ska jag på glitterparty och i går kväll kom jag på den perfekta outfiten, den är så jag och det kommer att bli helt perfekt. Äntligen. Så i går kväll la jag en beställning på en sak som jag ska ha till min outfit. Och snart är jag redo för en magisk glittrande kväll ✨️ jag älskar verkligen temafester, att få klä ut sig. Teaterapan i mig får komma fram. Om tre veckor har jag ett till temaparty med ett litet svårare tema "så här kommer du aldrig se mig igen" men jag har den perfekta ideen, ska bli kul att visa er det sen. 

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens kalas. Jag önskar er en jättefin lördag, ta hand om er, och varandra 🌻

Allmänt | |
#1 - - Moa:

Vilken otroligt fin bild på er!!

Upp