Platser från serier

Hej mina läsare 🌻

Det är alltid lite jobbigt på måndagar för då är det måndagsproverna för att kolla mina trombocyter m.m. och denna vecka ligger mina trombocytvärden perfekt. Så himla tacksam för det. Jag har ITP (en blodsjukdom) som jag fick för nästan exakt två månader sedan (imorgon) som jag går på provtagning för varje vecka sedan jag kom hem från sjukhuset.

Dom här dagarna har varit supermysiga och jag har tagit till vara på dom fullt ut med jobb och hund. Älskar mina fantastiska kollegor, herregud vad glad jag är över att ha träffat dom. Min jobbhelg är över och nu har väl jag "helg"då 😅 Albert åkte till sin husse och bonusmatte i går och jag spenderade min söndag på just jobbet. 

I dag har jag bara tagit det lugnt hemma och streckkollat på skilda världar (känns som en riktig söndag med en heldag i sängen i pjyamas🥰) . På tal om det så var jag, syster och min pudel i Nyckelviken i torsdags och kollade på alla djuren och gick en mysig promenad längst havet, och det stora gula huset i Nyckelviken är just Bovalius hus i Skilda Världar, utsidan är med i serien mycket. Nostalgi för oss som är uppväxt med den serien. På Kvarnholmen ligger "Toivonens radhusområde" 😅 

För er som är nya här eller har missat det så ÄLSKAR jag att besöka ställen från svenska serier, svenska fall m.m runt om i Sverige. Så tipsa mig mer än gärna om platser i Sverige jag måste besöka 🤗 jag kan tipsa om Fjällbacka, så vacker sommarstad, säkert vackert en riktigt fin höstdag eller på våren med. Och när vi ändå pratar om Fjällbacka, scener från Ronja Rövardotter, den gamla är inspelad där, ni vet när dom rider genom berg på båda sidorna, vet inte hur jag ska förklara det bättre 😅 dom scenerna är iaf därifrån och jag har själv gått igenom berget. 






Allmänt | |
Upp