En månad sedan

God morgon. Mornarna börjar väldigt tidigt här så jag har redan varit ute på en timmes promenad med Albert, handlat och ätit frukost. Och klockan är inte ens åtta. 

I går var det en riktigt fin dag som spenderades utomhus, med sushilunch och häng. Det blev även en promenad förbi jobbet, gick dock inte in men bara så mysigt att se. Jag bara längtar tillbaka nu ❤️ 

Resten av kvällen hade jag seriemarathon av serien Allt och Eva, den var riktigt bra.

I dag är det en månad sedan alla mina trombocyter (blodplättar) försvann. Den dagen jobbade jag som vanligt och märkte några blåmärken på händerna och armarna, inget mer med det. Jag får ofta frågan hur jag märkte att jag blev sjuk. Och det var just blåmärkerna. När jag kom hem från jobbet så skulle jag duscha och då såg jag ut som en dalmatiner på hela kroppen, ett fyrtiotal blåmärken överallt. På sjukhuset blev det ännu värre, hela baksidan av mina ben var fullt med stora (ca 10 cm) svarta blåmärken, och då började dom även komma i ansiktet. Allt gick så fort. Från ena dagen till den andra. Blåmärkerna kom samma dag som mitt trombocytvärde var nere på noll ingenting dagen innan. En vecka innan hade jag ett perfekt värde på 251. 

Nu på månadsdagen får jag äntligen ta bort en kortisontablett, att bara få minska en tablett är sååååå underbart.😍 så om allt går som det ska nu så är jag medicinfri från magmedicinen och kortisonet om sju- åtta veckor 😍 wohooooo ! Håll tummen. 


I går var jag så vätskefylld i kroppen. Så att nu få börja minska behandlingen är sååå tacksamt 🥰

Kram på er. 
Allmänt | |
Upp