En sån där perfekt lördag 💕

I morse tog jag och Albert bussen till mina vänner där fler vänner var. Mina bästa vänner, för lunch, fika och massa massa snack och mys med alla barnen. Älskar när vi umgås tillsammans. Fem vuxna, fyra barn och min hund 💕 tänk den dagen jag skriver jämt antal vuxna, när jag flätar mina fingrar med min killes och vi umgås med våra vänner. 

Till lunch blev det iaf en pastasallad med kyckling och massor av olika dressingar och haullomi . Och jag i vanlig ordning kan inte sluta att äta. Det var drömmigt gott. En perfekt somrig lunch som man äter allldeles för sällan. Nyttig och så god.

Lite senare på eftermiddagen bakade en av mina vänner en äppelpaj. Och herregud vad god den blev. Och självklart med massor av vaniljsås till, väldigt väldigt mycket vaniljsås 😅🤤 är ni också dom som har på mängder med vaniljsås på pajen? 

Tiden går så fort i goda vänners sällskap och man vill bara stanna i stunden. Lite till. Spola tillbaka tiden lite till och bara börja om dagen. Och ibland hamnar jag bara i mitt "lägga huvudet i handflatorna och bara titta på dessa människor, le och känna sig så lycklig att just jag hittade mina människor i livet. Mina framtida vackra brudtärnor. Mina bästa vänner 🥰

Så tacksam 💕

När vi kom hem gick Albert och la sig direkt, en sån trött vovve. Själv ställde jag mig i en kalldusch vilket var otroligt skönt, myskläder på det och lite gott att äta får bli min resterande lördagskväll. Jag hoppas att ni har haft en fin lördag. Kram 🤗





Allmänt | |
Upp