Hem ljuva hem

God morgon đŸŒ»

Helgen gick fort men den var sĂ„ mysig. Ny vecka och det innebĂ€r att jag ska ta nya prover i dag. 

I lördags Ă„kte Albert till sin andra familj och jag pĂ„började tvĂ€tt av soffa. I gĂ„r fortsatte jag med att tvĂ€tta gardiner, torka lister, skura golv och dammsuga. Jag gjorde Ă€ven en rensning av massa klĂ€der i garderoben och mitt hem doftar nu nystĂ€dat och frĂ€scht. 

Jag blickade ut över mitt hem och beundrade det. Jag har vĂ€ldigt fĂ„ saker framme, extremt lite. NĂ€stan sĂ„ att det ser lite, tomt ut. Jag har vĂ€ldigt högt i tak, nĂ€rmare 4 meter och dĂ€r hĂ€nger tvĂ„ enorma tavlor, som ser vĂ€ldigt smĂ„ ut pĂ„ bilden. Jag funderar pĂ„ att köpa lite fler tavlor, kanske sĂ€tta upp en hylla för mina böcker. Göra nĂ„gonting för att fĂ„ det lite mer "ombonat". Tips? 

Planen Ă€r att sĂ€tta upp gardiner som hĂ€nger hela vĂ€gen upp till taket Ă€n sĂ„ som det ser ut nu, det tror jag kan bli otroligt snyggt. MĂ„ste bara hitta gardiner som Ă€r sĂ„ lĂ„nga. 

Sen funderar jag pĂ„ att mĂ„la om i hallen, till en grĂ„ nyans. Men vet inte om min röda ytterdörr kommer att "skĂ€ra" sig dĂ„? (Se bild lĂ€ngre ner) 

Sen om man fĂ„r drömma ocksĂ„ sĂ„ vill jag ta bort mina överskĂ„p i köket och köpa snygga trĂ€hyllor att stĂ€lla tallrikar m.m. pĂ„. Men jag mĂ„ste ju behĂ„lla skĂ„pet med micron och dĂ„ blir ju hyllorna i mitten och skĂ„p runt om. FrĂ„gan Ă€r om det blir snyggt? Eller om jag fĂ„r tĂ€nka om helt och hĂ„llet. "BlĂ„sa ur" hela köket och göra om allt Ă€r nog det det lutar mot i sĂ„fall.  

Jag fÄr visa er mitt sovrum nÄgon annan dag, dÀr Àr det katastrof. DÀr behöver jag massa ideer pÄ hur jag ska fÄ det mysigt. Badrummet Àr jag sugen pÄ att ocksÄ göra om, helt och hÄllet, det Àr jÀttefint, men jag Àr sugen pÄ att göra "cement" pÄ bÄde golv och vÀggar i samma fÀrg. Heter det ens cement? Betong. Ja ni fattar. Sen köpa nytt handfat, ny toa m.m. Men det fÄr bli lÀngre fram.

MĂ„nga planer för min pĂ€rla đŸ„° 





AllmÀnt | |
Upp