Dag 2, uppdate!

Hej finisar. Solen lyser med sin närvaro och jag har precis ätit lunch, tryckt i mig 15 tabletter (hög dos) och pratat med läkarna som har gjort sin rond. Mina värden på trombocyter är under 5 så jag har väldigt hög blödningsrisk och orsaken till det måste fastställas innan jag får komma hem, samt att stabilisera värderna såklart. 

Min morgon började 04.30 då de tog 15 rör blodprover på mig. Efter det totaldäckade jag innan de kom in 07.30 och tog syre, blodtryck och feber på mig som de gör flera gånger per dag. Jag har haft besök idag, varit ute några minuter och kämpar med all kraft jag har för att bli frisk NU. Jag ska snart få en infart, ta nya prover och sen väntas skiktröntgen med kontrast. Jag blir kvar här ett tag som det låter nu. 

I går var det faktiskt lite ångest över allt som hände men i dag är det mer, ge mig allt ni har för att jag ska bli frisk. Gör alla undersökningar som behövs, stick mig så mycket som behövs.. Hitta vad det är, gör mig frisk för jag vill hem, mer än något annat.. Idag har jag den kämparglöden iaf! Än så länge. Jag är lite desperat nu känner jag.

Nu ska jag vila. Vi hörs senare i dag! Kram 🌸

Allmänt | |
Upp