Lärorik start på veckan 🥰

Den här veckan har varit extremt lärorik och det är bara onsdag idag. 

I måndags var jag som sagt på rättegång för första gången i mitt liv. Av egen vilja, och ingen jag känner utan för att jag vill förstå hjärnan och lite så. Jag är en krimnörd och älskar beteendevetenskap. 

Efter rättegången skyndade jag mig till jobbet för ett kvällspass och där lär jag mig varje gång. Livet som undersköterska hos människor med olika demenssjukdomar. Det jag tog till mig i måndags gjorde jag verklighet på tisdagen. Jag vill alltid lära mig mer, mer om mig själv, och utvecklas framåt. Fokusera på mig, hur jag kan bli bättre, lära mig av mina misstag, vad jag gör för fel, hur jag kan göra annorlunda. Vad jag utstrålar. Hur jag pratar och hur jag använder mina ord. För mig är det otroligt viktigt. 

Lärorik måndag. Väldigt lärorik. 

Tisdagen började med mys hos en kollega och vän. Där jag även blev spådd för första gången i mitt liv. Herregud vad spännande det var. Efter det gick jag till mitt jobb för ett kvällspass. 

Om ett halvår firar jag 10 år inom vården och herregud vad jag älskar att jobba med människor. Bland det bästa jag gjort i mitt liv. Ett arbete är en stor del av ens liv och personligen tycker jag att man ska göra något man brinner för. Man ska älska sitt jobb. 

I dag har jag tagit en massa blodprover igen, fått iväg lote jobb. Och jag åt även lunch med en kompis. Jag var inne på h&m och har mitt eviga problem. Att hitta långa byxor. För att få dom längre måste jag i vissa, eller i säkert många fall ta x antal storlekar större. Jag har så svårt att hitta byxor som passar långa smala ben, men jag har en stor rumpa som  måste passa i byxan 🤣 så det är svårt att hitta. Gina tricot sviker aldrig med att man hittar de perfekta jeans. Men jag vill ha andra byxor med. Och då blir det problem. Ett stort problem. 

Som idag. Som dessa linnebyxor. Långa i benen check, för stora i lår och vader, check. Rumpan fick plats iaf, check. Det blev inget köp.

Kram. 

Allmänt | |
Upp