Midsommar 2024 đŸ©·đŸŒž

Det blev lite Ă€ndrade planer den hĂ€r midsommaren. Till slut hamnade jag hos min familj en liten stund för sillunch, se pĂ„ dans kring midsommarstĂ„ng och bara massor av mys. En vĂ€ldigt lugn midsommar som jag i princip satt i den skönaste stolen hela eftermiddagen. SĂ„ skönt att bara fĂ„ vara. Mina syskon var dock inte hemma utan var pĂ„ olika hĂ„ll. 

Jag dansade sjĂ€lvklart inte men det var sĂ„ mysigt att se mĂ€nniskor sĂ„ glada 🌾 

Jag börjar kĂ€nna av kortisonet nu. SĂ„ svullen, hjĂ€rtrus och bara allmĂ€nt sĂ€nkt. I dag fick jag ett nytt stort blĂ„mĂ€rke pĂ„ baksidan av benet, vilket gjorde ont och sĂ„klart fick jag en extrem oro att mina trombocyter Ă€r borta igen, jag har jĂ€ttesvĂ„rt att gĂ„. Jag har pratat med dom som tog hand om mig pĂ„ obs enheten pĂ„ ava idag sĂ„ det kĂ€ndes lugnare. BĂ„de en mental och fysisk prövning det hĂ€r utan dess like och jag ber till mamma att jag Ă€r stabil efter mĂ„ndagens prover. Som jag har nĂ€mnt ett antal gĂ„nger sĂ„ har jag inte haft nĂ„gra blodplĂ€ttar alls i kroppen (trombocyter) och jag har fĂ„tt sjukt stark behandling pĂ„ sös. Och har fortfarande stark behandling nu. SĂ„ varje litet bakslag Ă€r ett enormt stresspĂ„slag just nu. MĂ„ndag kom nu. 

Ångesten kommer direkt nĂ€r jag Ă€r ensam. I fall nĂ„got hĂ€nder med mig. I natt var en mardröm. Men jag Ă€r hemma sedan en stund tillbaka nu och fick med mig lite mat hem. Jag ska greja detta. En natt avklarad ensam. 

Andas. En dag i taget. 

"Du verkar vara en sĂ„n glad och positiv tjej" fick jag höra i dag och det vĂ€rmde enormt mycket. Jag Ă€lskar ju att vara glada Nicci och jag har kĂ€nt mig sĂ„ tvĂ€rtom, men tydligen mĂ€rks det inte. Jag kan sĂ€ga att sĂ„hĂ€r. Överlevnadsmood. Jag Ă€r skitrĂ€dd, det Ă€r förbannat jĂ€vla jobbigt, jag fĂ„r rejĂ€l Ă„ngest till och frĂ„n, och jag mĂ„r jĂ€ttedĂ„ligt just nu. Jag Ă€r extremt chockad fortfarande av allt som hĂ€nt pĂ„ en vecka. 

Men samtidigt. Mitt i mitt eget kaos sĂ„ vill jag verkligen sprida kĂ€rlek och vĂ€rme till andra đŸ©· 

Jag hoppas att ni har en fin midsommar. Ta hand om er och varandra 🙏





AllmÀnt | |
Upp