Skydda din båt på bästa sätt

Jag minns än i dag alla mysiga sommarkvällar i båten vi hade när jag var liten. Hur mamma packade picknickkorgen och min bonuspappa fixade allt kring båten och vi gav oss ut på havet. Maten smakade gudomligt i havsbrisen, långt borta låg horisonten och en himmel som glödde. Så vackert. Jag älskade att vara på havet som barn. Vår motorbåt var i en perfekt storlek och man kunde även sova över i den. Ibland kunde vi bara packa en ryggsäck med massor av gott och kalletidningar och sätta oss i båten och läsa i flera timmar medan vågorna guppade. Så rofyllt.

Min familj har båt än i dag och med jämna mellanrum följer jag med ut på havet och får en sån där härlig känsla av barndomen fylld i mig.

En båt blir som ett andra hem och ska tas välomhand för att du ska kunna uppleva livet på havet på bästa sätt med din skönhet. Så skydda din båt när det är kallare väder, som med ett båttält  till exempel. Ett skyddande hem för din båt som gör att den har alla förutsättningar till ett långt liv tillsammans med dig. För ett liv på havet, det vill man inte missa. Ett liv fyllt med ro och lycka i själen. Med havet och horisonten framför dig.


Allmänt | |
Upp