Dejta din bästa vän ❤️

Verkligen, hitta den personen som både blir din älskare och bästa vän. Den personen du inte vill vara utan, den personen du väljer om och om och om igen framför alla andra, den personen du vill vara ett team med, ett vi, en livskamrat, som du saknar. Den saknade delen, delen av dig. 

Stanna inte hos någon för barnens skull, eller för pengar. Stanna kvar hos någon för kärlekens skull. Det två hjärtan vill. 

Alla relationer har sina upp och nedgångar, kärleken är en bergochdalbana och allt vad det innebär. Jämför det med ett jobb du gillar, gillar du ditt jobb kommer du att lägga ner ditt hjärta och själ i det, ibland är det självklart tufft även på ett jobb man älskar, men känslan inombords, att trots det tuffa, om och om igen välja att gå tillbaka dit för att man älskar sitt jobb. Förstår ni vad jag menar, man kan göra ett bra jobb samtidigt som man tycker att det är tungt. Det blir så mycket annorlunda när man lägger ner sitt hjärta och gör något man älskar. Det blir så äkta. Perfekt är inte att allt är "perfekt" utan perfekt blir det när man har hjärtat med sig, förstå att man är mänsklig, man gör rätt och man gör fel. Letar man alltid fel i allt, så kan jag garantera att man hittar fel. Massor av fel. Fokusera mer på det man faktiskt gillar hos en människa, hos sig själv så ser man allt med helt nya ögon. Det var lite så jag övade när jag började se mig och min kropp, att leta dom där felen på min kropp, att istället se allt jag faktiskt gillar på min kropp och fokusera på det vilket gör att jag ser på mig själv med snälla ögon och jag är vackrare än någonsin. Jag vet att jag ibland har lite svårt att förklara hur jag tänker men jag hoppas att ni förstår. 

Ett perfekt förhållande är inte utan bråk. Ett perfekt förhållande är en bergochdalbana och två människor som gång på gång väljer varandra. Att man känner att, den här människan är värd det. Jag arbetar som undersköterska, och det är tufft många gånger, man får se mycket, men jag älskar att ta hand om människor, det finns så djupt i mitt hjärta, att jag väljer det gång på gång. För mig är att vara undersköterska perfekt. 

Så dejta någon du gillar, som du faktiskt vill ha i ditt liv. Dejta din älskare och bästa vän. Dejta den där personen du bara längtar efter att få vara nära, som du bara längtar efter att få ett sms ifrån, den personen du vill dejta om och om och om igen trots att du ibland tröttnar, trots att personen gör dig galen, trots allt. Den personen du bara har ögon för. Den personen du inte kan föreställa dig livet utan. Din andra hälft. Personen ditt hjärta slår för. 

Att hitta två hjärtan som slår för varandra. Wow. Hur fint är inte det, två människor som väljer varandra om och om och om igen, framför alla andra människor. Som bygger sitt eget perfekta liv. 

Det är inte så kul att gå till ett jobb man inte gillar, så välj ett jobb du gillar istället. Välj människor i ditt liv du gillar, välj ett liv du gillar ❤️ då bygger man sitt liv med kärlek och något äkta, något ärligt. Med en sån där helt galen härlig känsla i hela kroppen. 
Allmänt | |
Upp