Ett steg nĂ€rmare 🙏

För att dra det lite kort. Jag hĂ„ller pĂ„ med en utredning om varför min lever blev akut dĂ„lig och pĂ„ bara nĂ„gra veckor blev vĂ€rderna dubbelt sĂ„ dĂ„liga. Detta hĂ€nde inom loppet pĂ„ nĂ„gon mĂ„nad. 

Och det första man tĂ€nker pĂ„ nĂ€r det kommer till levern Ă€r alkoholvanor och lĂ€kemedel. Och hur "sjukt" det Ă€n lĂ„ter sĂ„ Ă€r mitt alkoholintag obefintlig. Jag har aldrig druckigt. Jag har smakat max 4 klunkar alkohol under hela mitt liv, om ens det. De tog till och med lĂ„ngtidsalkoholtest pĂ„ mig. Jag har aldrig ens testat droger heller. 
Hur som helst. Sen har vi gĂ„tt igenom mitt nĂ€st intill obefintliga lĂ€kemedelsintag. Ingenting heller som kan pĂ„verka. Hepatitprover Ă€r negativa och dĂ„ var nĂ€sta steg ultraljud som kunde pĂ„visa tumörer, fettlever, skador pĂ„ lever plus en hel del annat. 

Jag har ingen fettlever alls, jag har inga tumörer och inga skador pĂ„ levern vilket gjorde att jag bröt ihop av lĂ€ttnad nĂ€r lĂ€karen hade undersökt min lever klart och sa det. 

Men min lever mĂ„r inte sĂ„ bra. Och vad det Ă€r, vet dom inte Ă€n. 

Det har varit nĂ„gra jobbiga mĂ„nader pĂ„ denna utredning. Mycket blodprover, tester och undersökningar som fortsĂ€tter. 

Den hĂ€r tjejen bĂ„de skrattade och grĂ€t av lĂ€ttnad pĂ„ en och samma gĂ„ng efter denna undersökning. Åhhh herregud vilken lĂ€ttnad det var 🙏 Ă€ven om vi Ă€nnu inte vet orsaken till att min lever försĂ€mras fort sĂ„ kĂ€nns det Ă€ndĂ„ som en stor lĂ€ttnad just idag 🙏🙏🙏

Tack för all er kĂ€rlek 🙏🌾

FortsÀttning följer.





AllmÀnt | |
Upp