Flytta?

Åh vad jag längtar till senare i vår för då ska det nämligen bli staket på min uteplats. Det kommer att bli som ett litet extrarum för mig och Albert. Nu väntar jag bara svar från styrelsen på höjd och lite sånt. Sen hade jag planer på att fixa en ny trappa och sånt inne, det behövde jag inte be om lov för, bara jag följer regler för fallrisk och så. Men, det blir nog ingen ny trappa. Den sitter fast i en sak i golvet, vilket i sin tur innebär att jag antingen måste behålla den lilla "saken", och lär snubbla på den var femte minut, eller ta bort den, och lägga nytt golv. Trappan är i dag mörkrå, jag funderar på att kanske måla den vit så att jag kanske gillar den mer. Vi får se. 

Jag älskar min lägenhet, och jag har faktiskt bott i lägenheten som är lite över 60 kvm i samma hus, med samma takhöjd och jag är jäkligt sugen på att köpa en sådan lägenhet. För det är just takhöjden på ca 4 meter jag är förälskad i när det kommer till dessa lägenheter, de är så vackra. Så fort räntan sjunker så kanske jag förverkligar den drömmen. För så mycket dyrare blir det inte än vad jag betalar idag. Och om räntan sjunker och man låser den på en låg ränta så. Mmm, en dröm. Men jag har inte bråttom, för jag älskar min lilla pärla. Kan inte fatta att det är sju år om två dagar som jag flyttade in i min sprillans nya lägenhet, den lyckan och tacksamheten jag kände då, den går inte att beskriva i ord, den känslan känns verkligen i mitt hjärta. Jag har lite svårt att sälja min pärla, haha. Och jag är otroligt kräsen, så vi får se när räntan sjunker och lite så om jag hittar min pärla nr 2. 

I dag har jag varit hos prästen på samtal och efter det tog jag och Albert en mils promenad hemåt, jag med en rättegång i hörlurarna och Albert gick och luktade, vi gick förbi djuraffären, blev fattig, köpte massor av vom färskfoder och fyllde frysens alla fack utom ett, köpte torrfoder (han får både och varje dag) sedan köpte jag en hel del godis till honom som jag ska lägga i hans påskägg. Och några stora ben fick han med. 

Sedan har jag suttit med lite jobb hemifrån. Ätit pizza och planerat mitt staket. 

I know, jag ska fixa tavlorna, någon dag, vad ska jag ha mer på väggen?. Och jag vet att min soffa som jag köpte till mitt 152 kvm stora hus är något för stor för min lilla lägenhet men jag ÄLSKAR den soffan så mycket, så den får stanna. Fast den är enorm. Jag funderar på att ta bort matbordet, kanske införskaffa mig ett klaffbord? Jag vill göra om en del, kom gärna med tips. Jag bor på 34 kvm med mitt loft. Min lilla lilla pärla. Jag ska fota hela lägenheten snart så ni får se. Den är jättefin och luftigare än vad bilden visar. 

 
Allmänt | |
Upp