Min kropp är perfekt ❤️

Jag fick höra en av de konstigaste kommentarer för några år sedan "ursäkta, måste du stå med bara stringtrosor, jag mår ännu sämre över min kropp när jag ser din kropp" 

Denna kommentar fick jag av en tjej i omklädningsrummet i badhuset en gång när jag stod och bytte om och smörjde in mig efter duschen. Jag skyndade mig då att sätta på mig kläder så att hon inte skulle må dåligt, ursäktade mig, skämdes, och ville bara skynda mig därifrån. Jag skämdes så mycket över att jag fått någon annan att må dåligt. Att jag började skämmas över min kropp. 

Så här i efterhand hade jag bara lust att säga till henne ett och annat. Att hon mår dåligt över sin egen kropp ska inte gå ut över mig. Ett elakt, taskigt beteende, det säger man till om, MEN har JAG inte rätt att vara naken i ett omklädningsrum? Jag ska inte behöva täcka min kropp bara för att någon annan ber mig att göra det. Jag duger väl som jag är och jag skäms inte över att vara naken. Kolla inte på min kropp då om du mår dåligt, det ska ju inte ligga på mig. 

Min kropp är perfekt, i mina ögon, jag gillar min kropp och i MINA ögon är min kropp perfekt. Min kropp åldras liksom jag. Och det är väl det den ska göra. Folk gnäller och kommenterar andras kroppar så elakt hela tiden, varför? Vad spelar det för roll hur andra människor ser ut för dig? Lär dig att älska din egen kropp istället. Jag älskar människor för dom de är personlighetsmässigt, jag dras till snälla, jordnära, genuina, empatiska människor. De människorna är de vackraste människorna som finns. Och den enda kroppen som spelar roll, är ju sin egen kropp. Lär dig att älska den.

Wow, vad snygg du är, bra jobbat. Skriver någon när en person gått ner 30 kg. Skrev den samma sak när du vägde 30 kg mer?

Det en människa har i sitt hjärta, moralen, hur den beter sig, det betyder ❤️ 

Man ska inte ändra sin kropp för någon annan, och först då få fina kommentarer. Man ska ändra sin kropp för sin egen skull. Om det gäller träning, om det gäller att färga håret, om det gäller att lägga sig under kniven, om det gäller att sminka sig, eller inte sminka sig, vad spelar det egentligen för roll? Fina kommentarer ska man få oavsett

Du dög inte då, men nu duger du... Hua. 

Jag duger precis som jag ser ut, precis så som jag själv väljer att se ut ❤️min kropp är perfekt ❤️

Allmänt | |
Upp