När precis Allt går fel

Nicci, den totala katastrofen.

Okej där överdrev jag kanske lite. Men mycket, mycket blev katastrof i dag. Hur fan åker man buss med två pappåsarfyllda med mat? 🤣 bussen var fylld, ja iaf på sittplatserna. Där vagnar brukar stå var det massor av ungdomar med hockeyutrustning. Jag stod med dom, vid dörren, i min smak långt från dörren, i korridoren eller vad man säger men tydligen var det också fel då busschauffören gnällde att jag stod för nära dörren. Sen stod jag i vägen för folk som skulle gå av så jag fick flytta mig hela tiden. När ungdomarna skulle gå av såg jag min chans att sätta mig där vagnarna brukar stå. Yes. Glädjen varade i två sekunder då en vagn skulle på och jag var än en gång i vägen. Sen händer det som inte får hända, påsen välter så jag får plocka varor och då var jag nära på att tappa det. Aldrig mer att jag åker buss med två pappåsar fyllda med mat. Hur fan gör ni som inte har bil och måste ta bussen till affären? 

Jag tänkte att jag skulle storhandla lite men det slutar i total katastrof. Nu får det bli min lilla affär som är nära mig (tar två minuter att gå till) men ack så dyr... Eller så kanske det är värt att köpa från mathem eller liknande? Aldrig mer att jag skämmer ut mig igen så där på bussen. Fast å andra sidan. Vad gör det? 🤣 lite tapp av matvaror, stå lite i vägen. 🥵🫣 

På tal om något helt annat nu. 

Åh jag måste berätta om något roligt som hände på jobbet i går. Aktivitetsansvarig skulle baka lite med några boende och jag var i närheten. De bläddrade i en receptbok och stannade på olika recept, ett stack ut och det var kärleksmums, alltså choklad. Min boende kollade på mig, verkligen kollade på mig då och föll i skratt, vi skrattade tillsammans, behövdes inte säga så mycket mer än att den boende känner mig, jag älskar choklad, så för min skull valde hon kärleksmumsen. Alltså hjärtat, för MIN skull 😭🥹🥰 de blev väldigt goda. 

Det var två ögonblick av mitt liv de två senaste dagarna. 

Önskar er en fin lillördag. I morgon får jag hem min lilla stora pudel. Det ser jag fram emot. En långhelg med honom 🥰



Allmänt | |
Upp