Söndagsfrågor

Oj vad många som läste inlägget jag publicerade i går. Om att min kropp är perfekt. Jag har kommit upp i en ålder där jag inte orkar bry mig om vad andra tycker och tänker om min kropp längre, jag orkar inte skämmas över den och jag orkar definitivt inte klanka ner på mig själv i spegeln längre utan istället börja älska min kropp, börja tycka att den är perfekt precis som den är, med alla skavanker, kärlekshandtag , gråa hårstrån m.m. Den är perfekt för mig. Den förändras med tiden och det är bara så det är, jag blir äldre liksom min kropp. Hur som helst. Jag hoppas att ni också ger massor av kärlek till era kroppar istället för att leta fel.

Nu till söndagsfrågor som jag tänker skriva om varje söndag. Jag älskar att ligga i sängen en hel söndag och ha seriemarathon så varför inte börja med att ha lite söndagsfrågor på bloggen när jag typ ändå inte gör mycket på söndagar. Just den här söndagen ska jag iväg och träffa min guddotter och min bästis, men jag hinner slänga iväg detta inlägg innan.

Fråga 1. Hur många operationer har du gjort?
Jag har gjort fyra ofrivilliga operationer och en frivillig. Jag har opererat hela mitt ben, jag har gjort en koniseringsoperation och jag har gjort två stora halsoperationer. Sen har jag gjort en bröstförstoring. Så fem operationer totalt. 

Fråga 2. Favoritglassen?
Jag har några stycken, min absoluta favorit är glassbåt, sen gillar jag farbror arnes chokladglass. Och på sommaren är det väldigt gott med en calippo cola. 

Fråga 3. Eftersom att du inte dricker alkohol, dricker du alkoholfritt?
Nopp, inte ens det haha. Jag dricker färskpressad apelsinjuice, vanligt vatten och ibland en cola när jag äter middag ute. Jag tycker inte att alkoholfri öl, vin, drinkar är gott 🤷‍♀️ 

Fråga 4. Bästa stället att äta ute på?
Jag älskar sushi så Raw var otroligt trevligt och ligger i Vasastaden. Sen finns det olika sushiställen i Hammarby Sjöstad som är bra. Sen tycker jag att tapas är otroligt gott och även där finns det två i Hammarby sjöstad jag gillar Marina tapas och Boca grande, otroligt små mysiga ställen. Älskar mysiga små ställen där man faktiskt hör varandra när man pratar. Perfekt för en dejtnight. Tezukuri och Ima heter sushiställerna i Hammarby Sjöstad jag gillar. Har ni något tapas eller sushiställe att rekommendera så tar jag tacksamt emot det. 

Vi tar en sista fråga innan vi måste springa till bussen. 

5. Tips på städer att åka till?
Budapest, Barcelona, Gdansk, oj vart har jag varit i mer för städer som jag gillar. Thira och Oia på Santorini om det räknas. 

Önskar er en fantastisk söndag. Med en bild från Barcelona 2018. 

Allmänt | |
Upp