Till för evigt 🕊🤍

Jag har haft så fina dagar, i går hade jag en toppendag med mina fina kollegor på jobbet, så genuina och varma människor, det känns som att vara bland vänner. Efter det blev det middag med mina bästa vänner, smasched burgers på deras altan. Sommarkänsla deluxe.

Jag satte mig på bussen vid 20.00 medan bussen fylldes med ungdomar som skulle ut medan man själv åkte hem och käkade godis och kollade på en film från 90 talet. Mys.

I går kväll kände jag bara att jag ville slå in mammas nummer på mobilen, få höra hennes röst och säga hur mycket hon betyder för mig. Paniken grep tag om mitt hjärta när jag insåg att jag inte kan nå henne på något sätt. Att jag aldrig mer kommer att få krama om henne. 

Jag hör henne bara genom mig, mitt skratt, jag ser henne genom mig, mitt leende. Jag känner hennes personlighet genom min. Och framförallt känner jag henne i mitt hjärtat. En stor saknad. Jag hade velat fira henne i dag, som vi alltid gjorde. Men på ett ögonblick var hon borta och jag fick uppleva en 4 dagars mardröm på intensiven. Mellan hopp och förtvivlan. Utan att ens få säga hej då. En tragisk olycka som kostade en evig sorg och saknad. Sån stolthet jag känner för henne. Och jag hoppas att jag gör henne stolt i mina val, i mina värderingar, i min moral och vad jag gör och hur jag är. Du har gjort mig till den jag är min älskade mamma. Grattis på mors dag till den mest levnadsglada, spralliga, roliga och finaste människa jag hade turen att få ha i mitt liv. Hon som lyste upp vart hon än gick. Hon som gav så många trasiga barn ett hem, en trygghet, kärlek. Hon som verkligen gjorde fina fotspår i vårt samhälle. Min mamma, jag älskar dig från dagen då jag föddes till för evigt 🤍🕊

Livet kan verkligen vända på ett ögonblick, och man förstår inte förrän det händer en själv. Att förstå hur skört livet är och att man inte ska ta det för givet, eller någon för givet. Ta tillvara på varenda ögonblick, ge tiden till rätt människor, dom du älskar och vill ha i ditt liv. Se det du har och var rädd om det, varje dag, varje sekund. Ge massor av kärlek, se dom, lyssna på dom. Säg fina ord, gör fina handlingar. Ta tillvara på det. Här och nu. Sen finns inte alltid.

Kram 🌻


Allmänt | |
Upp