Jag vill prestera på topp jämt !!!!

Trots att jag inte har bloggat på några dagar strömmar mina följare in vilket är kul. Jag hoppas att ni har haft en bra helg hittills. Vädret är helt fantastiskt här i Stockholm och har varit så i flera dagar, soliga och varma dagar ☀️

I helgen har jag umgåtts med mina bästa vänner fredag och lördag. Ätit gott, bara umgåtts och haft det väldigt bra. Tack ❤️

I dag var vi ute på Djurö på ett besök till Glassvillan vilket jag kan rekommendera. Jättegod glass. 

Jag är lite slut både mentalt och fysiskt just nu men förhoppningsvis blir det bättre till veckan då jag ska träffa en specialistläkare. Detta är anledningen till att jag inte har bloggat varje dag. Det har varit så sjukt mycket besök till läkare, blodprover och undersökningar. Och försökt få livet att gå ihop så mycket som möjligt trots jobbiga symtom. Det har varit tufft. Bloggen har fått tagit mitt gnäll och tårar så att jag kan leva livet på bästa sätt, jobba, skratta, ta till vara på livet, vara med nära och kära. Ta till vara på tiden på allra bästa sätt. 

Jag ställer så sjukt höga krav på mig själv i alla lägen, jag ska vara en grym flickvän (när jag är i en relation), en grym vän, en riktigt bra kollega, den bästa matten till Albert m.m.m. Skratta, vara glad, prestera på topp, jämt jämt jämt, vara lyhörd, lyssna in, få människor och djur att må bra. Fixa och dona.. När jag vill bryta ihop hos läkaren går jag istället in med ett glatt leende som vanligt, jag vill inte vara till besvär. Trots att dessa prover jag utreds för bara blir sämre och sämre varje gång jag tar prover därav att jag ska träffa specialistläkare i veckan. Kanske är det nu jag får en diagnos? 

Jag brinner ju så starkt för att få människor och djur att må bra....Att göra något för andra är det absolut bästa jag vet, att ta hand om andra..

Sen Nicci. Jag har inte tid med mig. Jag vill lägga min tid på andra... 🥺 

I veckan ska jag till prästen, jag har läkarbesök, ännu mer blodprover att ta... , jag ska jobba, jag ska på ett akutmöte hos en människa jag tar hand om som ställföreträdare m.m.m.m. 
Allmänt | |
Upp