☹️☹️☹️

Jag är för blåögd och naiv och tror gott om alla människor.. Lite för gott. Även när saker händer så vill jag hitta en ursäkt för dessa människor som inte har ett samvete i kroppen...

Jag orkar inte höra kommentarer såsom "du får skylla dig själv för att du hade ryggsäck, m.m.m"

Jag var inne i en matbutik i förrgår och köpte en glass som jag ville äta på väg till jobbet denna soliga tisdag som det var i går. Jag betalar glassen, ställer ryggsäcken vid nästa kassa för att lägga ner plånboken i ytterfacket. Säga vad man vill om det. Stänger väskan och går mot jobbet. Väl på jobbet när jag ska ta mina saker såsom penna m.m. upptäcker jag att ytterfacket är öppet och min älskade plånbok är borta, senare upptäcker jag att även mitt lyckoarmband är borta.. Någon har snott mina saker 😭

Nu är det bara att vänta på ett nytt bankkort, och även göra ett nytt körkort.. körkortet med ny bild och allt blir över 400 kr. Köpa ny plånbok. Och mitt lyckoarmband.. Och vem får stå för dessa jävla kostnader. Jo jag. JAG. för att en jävla idiot till människa snor MINA saker. Då ska JAG betala för personens handlingar och dåliga val i livet... Jag är så jävla trött på människor som förstör för andra.. Jag är verkligen det. Att man ens har samvete att ta någon annans saker som den människan jobbat för, betalat för. Saker som betyder för den människan..

Du får skylla dig själv för att du lägger saker i ryggsäck och inte har uppsikt, du får skylla dig själv som bär dessa smycken synligt , du får skylla dig själv för att du bar en kort kjol och blev våldtagen...Bla bla bla. Nej man ska inte behöva skylla sig själv, man ska inte behöva tänka på hur och vad man har på sig så man minskar risken för att bli våltagen, bli bestulen, man ska kunna bära sina smycken utan att sjuka jävla svin ska rycka ens halsband... Jag ska inte behöva tänka på idioter... men tyvärr är det så i vårt samhälle. 

Hur känns det att göra andra människor illa? Hur känns det att såra andra människor med flit? Hur känns det i just ditt hjärta när du utsätter någon för svek, bedrägeri m.m? 

Jag fattar inte. Jag kommer aldrig att fatta hur dessa människor klarar av det. Aldrig.. Never

Tyvärr är inte alla människor goda..Och jag får tänka på vart jag lägger plånboken, smycken m.m.... Är det rätt? Nej.. Att det ens ska behövas!!!


Jag får bita i det sura äpplet, inte kunna handla förrän mitt nya bankkort kommer nästa vecka. Jag får betala nytt körkort och plånbok. Och aldrig mer se mitt lyckoarmband från Thomas Sabo med min fina turberlock som är jättegammalt. Ledsen jag blir. Saker som faktiskt betyder något för mig. Och sen bara grejen att jag får betala, lägga pengar på en människas jävla handling. Jag. 

Det är vad det är. Jag blir bara så trött på människor som förstör för andra. Så, nu sätter jag punkt för det gnället över det. 

Jag har haft fantastiska jobbdagar med mina fina kollegor och idag är jag ledig och ska gå runt i pjyamas precis hela dagen och bara myspysa.Allmänt | |
Upp