Hittat min drömlägenhet 😍

Jag har varit sugen länge nu på att updatera mig och köpa en större lägenhet. Men jag är kräsen. Otroligt kräsen. Min lägenhet har drömhöjd upp till taket som är nästan fyra meter och har man en gång bott i lägenhet med en hög takhöjd, ja då är det svårt att ens vara intresserad av något annat. Men nu finns min drömlägenhet ute, i samma hus där jag bor i, dock kostar den nästan elva miljoner. Annars har den allt jag drömmer om när det kommer till lägenhet. Takterass, 150 kvm stor, öppen planlösning m.m. en drömlägenhet för mig. 

Och en sak vet jag. Drömmar kan absolut bli sanna. Jag fick mitt drömhus på min drömtomt som jag aldrig trodde var möjligt. Så drömmar kan verkligen slå in 🥰

Så länge får jag bo i min miniatyr drömlägenhet som jag älskar och som jag köpte år 2017. Galet att det har gått 7,5 år sedan jag köpte den. Minns den dagen än idag när jag satt hos mäklaren och skrev papper, fick nycklarna och flyttade in i min sprillans nya pärla. Jag har ju svårt att släppa den. Mitt fina hem. Min pärla. 

Men drömma om större kan man 🥰

Jag är otroligt tacksam för allt jag har och värdesätter det massor. Men för det behöver man inte sluta att drömma 🥰🙏

Allmänt | |
Upp