Så här kommer du aldrig att se mig igen 🫣

God eftermiddag mina läsare 🩷

Hoppas att ni mår bra och har och haft en fantastisk helg. Min lördag slutade med träningsvärk i magen efter allt skratt. Åhhh herreguuuud.

Jag var på tjejmiddag i går. Vi var fem tjejer totalt och temat för kvällen var "Så här kommer du aldrig att se mig igen"  och jag klädde ut mig till en gravid uppiffad kvinna. Jag vill inte ha barn och därmed kommer jag heller aldrig att vara gravid. Men gravid för en kväll var jag för så kommer ni aldrig att se mig igen. Jag är jättesäker på det. 

Det var allt från bröllopsklänningar, fel lag i fotboll till handy man. Åhhh herregud , "handy man" gick verkligen in i sin roll. Så kul. 

Men kvällens kommentar. Ja den gick utan tvekan till mig själv. Herreguuuud vad vi skrattade, vi tjöt av skratt. Okej ska försöka att skriva den.

En av tjejerna är döv på ena örat. Så, nu vet ni det. Och som alltid vill jag fråga hur folk har träffat sina kärlekar, då jag älskar kärlek. Hon berättade att hon var ute en kväll och gick i en trappa då hon fick en killes myggjagare i örat, det var en gallertrappa. Myggjagare tänkte jag och såg det framför mig hur en kille har en flugsmälla med sig på krogen 🤣 sen fick jag förklarat för mig att det är spetsiga herrskor. Spetsiga skor tänkte jag, och har fått skon i örat... Hmmm

- Var det därför du blev döv? Sa jag då.....

Alla brast ut i skratt och jag fick stå för kvällens skrattanfall 🤣🤣🤣🤣🤣

Vilken kväll. Pinsapizzor, massor av snacks, glass, dans, snack, massor av skratt ❤️

En av tjejerna sa sen, vi kanske ska köra utan tema nästa gång. Mitt svar är NEJ 🤣 herregud vad jag älskar våra tematjejmiddagar ❤️❤️❤️ Jag undrar redan nu vad nästa tema blir.

Efter tjejmiddagen hämtade jag upp min hund hos min familj som var hundvakt, tog bilen hem, lämnade bilen tidigt i morse, vi tog en långpromenad hem i en svalkande morgonstund, däckade några timmar, duschat, väntar in husse då det är hussevecka nu, själv ska jag straxt bege mig till jobbet. 

Trevlig söndag, kram. 


Allmänt | |
Upp