Vem ska betala på en dejt?

Oj vad den här veckan gick galet fort men jag har hunnit med massor. Varför går tiden så fort när man har kul? 

Förutom jobb så har jag hunnit med en långpromenad vid skog och hav i tisdags med en kollega. Blev nästan en tre timmars prommis vilket var så mysigt och så himla kul att lära känna någon på djupet, historien bakom en människa. 

I onsdags blev det en spontanmiddag med två tjejer från jobbet. En efterlängtad bananpizza för min del. Det var länge sedan. 

I går hade jag och Albert kvalitetstid bara han och jag och startade dagen tidigt med en lång morgonpromenad innan det var dags att gå till jobbet. 

Och idag fredag överraskade jag honom med en playdate med hans bästa kompis. Massa hundmys i tre timmar och tjejsnack för vår del. Det avslutades med sushi och en nap. Herregud. Den här tantelantan har gått på stark kortison hela sommaren så hon är blekast i kvarteret denna sommar. Jag avslutar föressten min behandling idag så det ska bli skönt. Så nu hoppas jag på bra provsvar nästa vecka då jag ska ta massor av blodprover igen. 

En bra start på denna helg. En ledig fredag och lördag. Så imorgon ska jag och Albert till familjen på middag vilket jag ser fram emot ❤️

På tal om något helt annat. Vem tycker ni ska betala på en första dejt? Personligen tycker jag att det är den som frågar ut, alltså den som frågar om dejten. På tal om en dejt så var det evigheter sedan jag var på en. Men blir lite pirrig av bara tanken att en dag kanske få frågan. 

Bildejter är en av de mysigaste dejterna. Att bara köpa med sig massa mat och godis, ställa sig vid havet och bara snacka i flera timmar och lära känna varandra, på djupet. På riktigt. Och nu när det börjar bli mörkt ute är det extra mysigt med en bildejt, tänk att stå vid havet, det är stjärnklart och månen speglar sig. Hur romantiskt. 

Jag personligen tycker att det är superviktigt att fortsätta att dejta varandra även när man har fått varandra, att göra det där lilla extra, bryta vardagen, få kvalitetstid med varandra och rå om förhållandet. Superviktigt. En annan mysig klassisk dejt är en biodejt. Älskar att gå på bio. Hålla handen, äta biopopcorn och mysa. 

Vad gillar ni att göra på en första dejt? Eller när ni dejtar er partner?

Ha en fin fredagskväll. Kram.
Allmänt | |
Upp