Jag saknar dig 💜

God förmiddag 💜

PĂ„ ett ögonblick kom en vĂ„g av total saknad och samma kĂ€nslor som den kvĂ€llen nĂ€r jag pratar med dom pĂ„ centralintensiven och de sĂ€ger att mamma inte kommer att klara sig. Att vi blir tvugna att stĂ€nga av hennes livuppehĂ„llande maskiner. Och lĂ„ta henne somna in. Allt gick sĂ„ fort. För fort. PĂ„ en sekund. 

Jag kunde inte hejda tÄrarna och var tvungen att grÄta ut i fem minuter för det kÀndes som att jag skulle explodera, gÄ sönder. I miljoner bitar. Jag vill bara kunna ringa henne. TÀnk om hon hade svarat dÄ, fÄ höra hennes röst.
TĂ€nk om jag bara skulle fĂ„ kunna krama om henne. En sista gĂ„ng. Bara en enda. Det var lĂ€nge sedan nu. Ett fall, en sorg, en evig saknad. Efter henne. 

Döden och speciellt att lĂ€mna eller bli lĂ€mnad Ă€r sĂ€llan nĂ„got folk vill prata om. MĂ€nniskor vill leva pĂ„ som om man kommer att leva för evigt. Att mĂ€nniskorna i ens liv finns dĂ€r för evigt. Det finns ett sen. Bara köra pĂ„. Ta allt för givet. Livet. MĂ€nniskorna. Tiden...

Min största lĂ€rdom nĂ€r jag förlorade min mamma plötsligt i en olycka var att aldrig ta nĂ„gonting för givet. Att vara hĂ€r och nu. NĂ€rvarande och tacksam. Att aldrig skiljas osams med nĂ„gon man Ă€lskar. Och ge massor med kĂ€rlek, vara snĂ€ll, bĂ„de mot andra men Ă€ven mot sig sjĂ€lv. Och att förstĂ„ att livet inte Ă€r för alltid, och att man en dag skiljs Ă„t. För gott. SĂ„ dĂ€rför, vĂ€rdesĂ€tt livet, mĂ€nniskorna och tiden 💜

Kramas och lev ett kĂ€rleksfullt liv. 

Nu ska jag torka mina tÄrar, stÀlla mig i en lÄng varm dusch och fixa mig inför ett kvÀllspass pÄ jobbet. Kram pÄ er!


AllmÀnt | | Kommentera |
Upp